Professionel hjælp til spartling tilbydes​

Lad MP malerfirma klare dit spartlingsarbejde

Skal du have lavet noget spartelarbejde, og leder du i den forbindelse efter et professionelt spartel - og malerfirma til at udføre arbejdet for dig? Hvis ja, så er du kommet til det helt rigtige sted. PF Malerfirma er et professionelt malerfirma, som udfører enhver form for spartling – og spartelarbejde.

Vi udfører hovedsageligt opgaver for erhvervskunder, og vi kan varetage store såvel som små opgaver. Så leder du efter professionel hjælp, som kan klare spartlingsarbejdet for dig, så tøv endelig ikke med at kontakte os – vi er altid klar til at hjælpe!

Vores malerfirma er beliggende i Rødovre, men vi kommer gerne ud og hjælper med dit spartlingsarbejde, hvis du kommer fra København, Frederiksberg eller et andet sted på Sjælland.

Vi mange års erfaring med spartling

Hos PF Malerfirma har vi mange års erfaring i branchen, og du kan derfor trygt overlade din opgave til os. Vi ved, at et grundigt forarbejde med god spartling er essentielt, hvis du gerne vil have flotte, ensartede vægge i hjemmet.

Vi udfører alle former for inden - og udendørs spartlingsopgaver, og det gælder både spartling af gips- og murstensvægge. Vi vægter kvalitet meget højt, og derfor anvender vi udelukkende kvalitetsprodukter og gode materialer, når vi udfører vores arbejde. Derved får du ikke bare et flot og ensartet resultat, men også et resultat som holder i mange år.

Vi ved godt, at spartling roder og sviner en del, men vi sørger selvfølgelig også for grundig afdækning, og vi rydder naturligvis også op efter os, når vi er færdige med vores arbejde.

Vi hjælper også gerne med maling af facade, renovering af trappe og maling af loft.

Kontakt os få et godt tilbud

Sidder du med nogle spørgsmål til vores arbejde, så er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os. Vores personale sidder altid klar til at rådgive og vejlede dig bedst muligt. Vi hos PF Malerfirma tør godt sige, at vi altid leverer god service og høj kvalitet til billige priser.

Vi går meget op i, at alle vores aftaler med vores kunder og samarbejdspartnere overholdes til tiden, samt bliver udført til perfektion.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt os

Indhent et uforpligtende tilbud på din næste maleropgave

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste maleprojekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til: pf@pfmalerfirma.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Vil du ringes op?

​Hvis du ønsker at tale med os om et samarbejde omkring et projekt, så lad os ringe til dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

PF Malerfirma ApS

CVR​: 41906405

Nørregårdsvej 164, 2610 Rødovre

Klik her for rutevejledning