Malerforretning med kunderne i fokus​

Firmaprofil – PF Malerfirma

Vores malerforretning, PF Malerfirma, blev stiftet i 2020. Hos os er kunderne i fokus, og du er sikret en god oplevelse, når du får besøg af vores maler. Vi sørger for altid at udføre et godt stykke arbejde i høj kvalitet, og vi overholder alle aftaler med kunder og samarbejdspartnere.

Vi har adresse i Rødovre, men vores kunder befinder sig på hele Sjælland inkl. København og Frederiksberg.

Vores malerforretning består af malermester Peter Frederiksen og ca. 10 faste svende, der er glade for at møde ind på arbejde hver dag. Vi lægger vægt på, at alle medarbejdere er uddannede og passionerede omkring deres håndværk, så vi altid kan levere et rigtig godt resultat. 

Læs mere om os her!

Om vores malerforretning

I 1997 blev Peter uddannet maler fra Nielsen og Kromann A/S. Efterfølgende fulgte en værnepligt og en udsendelse til Bosnien i 1998 og Kosovo i 2000, samt en ansættelse som timelønnet svend ved Nielsen og Kromann i 1998-2000. Efterfølgende blev han ansat hos Malerhuset Steen Nielsen A/S, hvor han var fra 2000-2002.

I år 2002 besluttede Peter sig for at søge nye udfordringer og tog en uddannelse som bygningskonstruktør på Erhvervsakademiet i København. Uddannelsen førte først til en ansættelse ved Malerhuset Steen Nielsen A/S som malerkonduktør og efterfølgende hos H. Friedmann og søn A/S, også som malerkonduktør og siden som partner.

I år 2020 startede han sin egen malerforretning, PF Malerfirma, op. Hans vision med firmaet er at skabe en arbejdsplads, hvor svende er glade for at være, og som de føler, de har et tilhørsforhold til. Siden har vi samarbejdet med bl.a. Statens Museum for Kunst, Malerfirmaet Tom Hansen og Nationalmuseet. Se alle vores samarbejdspartnere.

Fuld kundetilfredshed og miljøvenlige produkter

Vi ønsker at give dig en god og professionel oplevelse, når du hyrer os. Vi fokuserer også på, at vi bruger miljøvenlige produkter i malerforretninger, der er mærket med både blomsten og svanen.

Kontakt os, og få professionel hjælp til dit næste projekt.​

Kontakt os

Indhent et uforpligtende tilbud på din næste maleropgave

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste maleprojekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til: pf@pfmalerfirma.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Vil du ringes op?

​Hvis du ønsker at tale med os om et samarbejde omkring et projekt, så lad os ringe til dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

PF Malerfirma ApS

CVR​: 41906405

Nørregårdsvej 164, 2610 Rødovre

Klik her for rutevejledning