Få professionel hjælp til renovering af trappe​

Vi hjælper private og erhverv med renovering af trappe

Trapper slides nemt, da de er udsat for stor trafik hver dag. Har du en trappe derhjemme eller i din virksomhed, hvor malingen eller lakken er slidt, så kan vi hos PF Malerfirma hjælpe dig med at forny udseendet med et friskt lag maling/lak. Vi tilbyder professionel renovering af trapper for både private og erhverv. Du kan også se vores referencer fra tidligere opgaver med trapperenovering, hvis du vil se eksempler på vores arbejde.

PF Malerfirma har adresse i Rødovre, men vi har blandt andet kunder i hele København, på Frederiksberg samt på hele Sjælland.

Få taget hånd om din trappe i en hovedentreprise

I forbindelse med renovering af trapper kan vi tilbyde at tage hånd om opgaven som en hovedentreprise. Det kunne eksempelvis være, hvis du også ønsker at få slebet trappetrinene, ændret belysningen i trappeopgangen eller noget helt tredje, som kræver inddragelse af øvrige faggrupper.

Vi faciliterer et samarbejde med de nødvendige håndværkere for dig, så du kan få lavet det hele.

Vi hjælper både med renovering af indendørs trapper samt renovering af udendørs trapper, og vi hjælper derfor også gerne dig med netop din opgave.

Få et godt tilbud på trapperenovering

Hos PF Malerfirma leverer vi altid god service og høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, også når det gælder renovering af trappe. Vi går også op i, at alle aftaler med vores kunder og samarbejdspartnere overholdes. Vi er altså et malerfirma, du trygt kan stole på til at varetage din opgave med renovering af trappe.

Kontakt os i dag, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig.​

Kontakt os

Indhent et uforpligtende tilbud på din næste maleropgave

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste maleprojekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til: pf@pfmalerfirma.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Vil du ringes op?

​Hvis du ønsker at tale med os om et samarbejde omkring et projekt, så lad os ringe til dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

PF Malerfirma ApS

CVR​: 41906405

Nørregårdsvej 164, 2610 Rødovre

Klik her for rutevejledning