Få professionel hjælp til renovering af trappe​

Vi hjælper private og erhverv med renovering af trappe

Trapper slides nemt, da de er udsat for mange trin hver dag. Har du en trappe derhjemme, hvor malingen eller lakering er slidt helt af i midten, kan det påvirke æstetikken i dit hjem. På samme måde ser det heller ikke pænt ud, hvis en trappe hos en virksomhed er ridset og slidt. Det kan give et dårligt førstehåndsindtryk for kunder og gæster og derfor er renovering af trappe nødvendigt.

Har du en trappe, der trænger til en overhaling? Så kan vi hjælpe. Hos PF Malerfirma tilbyder vi grundig og professionel renovering af trapper for både private og erhverv. Vi har også referencer til tidligere opgaver med renovering af trapper. 

Vores maler hjælper også gerne med maling af loft, spartling og maling af facade. Vi holder til i Rødovre, men vi arbejder på hele Sjælland, inklusiv København og Frederiksberg.​

Dygtige håndværkere og gode resultater

Vi er et malerfirma, der lægger stor vægt på faglighed. Alle vores medarbejdere er uddannede og passionerede omkring deres håndværk. Du kan læse mere om vores malere her! Derfor kan du trygt stole på, at du får et flot resultat, når du hyrer os til at renovere din trappe. 

Vi hjælper både med renovering af indendørs trapper, der f.eks. trænger til en omgang maling eller lak, samt renovering af udendørs trapper.

Få et godt tilbud på trapperenovering

Hos PF Malerfirma leverer vi altid god service og høj kvalitet til billige priser, også når det gælder renovering af trappe. Vi går også op i, at alle aftaler med vores kunder og samarbejdspartnere overholdes. Vi er altså et malerfirma, du trygt kan stole på til at tage vare om renovering af din trappe.

Kontakt os i dag, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig.​

Kontakt os

Indhent et uforpligtende tilbud på din næste maleropgave

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste maleprojekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til: pf@pfmalerfirma.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Vil du ringes op?

​Hvis du ønsker at tale med os om et samarbejde omkring et projekt, så lad os ringe til dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

PF Malerfirma ApS

CVR​: 41906405

Nørregårdsvej 164, 2610 Rødovre

Klik her for rutevejledning