​Facaderenovering til private og erhverv

Facaderenovering og maling af facade på hele Sjælland

En facaderenovering kan forskønne huse og bygninger, og så kan det være med til at gøre dem mere holdbare. Er der små utætheder i facaden, kan det give problemer med fugt, der på sigt kan lave store skader på dit hus. 

Hvis du får lavet en grundig renovering af facaden, bliver den helt tæt og modstandsdygtig overfor vind og vejr. Du kan også udforske vores renoveringsopgaver og få inspiration.

Er det mest for æstetikkens skyld, kan en maling af facaden være tilstrækkelig. Det kan få huset til at fremstå som nyt, og du kan vælge en spændende farve, hvis du trænger til lidt fornyelse. Facademaling kan passende slås sammen med en større maling af huset, så det hele klares i ét hug.​

Hos PF Malerfirma står vi klar til at hjælpe både private og erhverv med facaderenovering. Uanset om du er i Rødovre, København, Frederiksberg eller andre byer, kommer vi med glæde ud til dig. 

Vi tilbyder både pudsning af facade, vandskuring af hus og mange andre services indvendig og udvendig. Vi sørger for at opdatere vores kunder løbende med nyheder og andre spændende tiltag.

Vi hjælper også gerne med spartling, maling af loft og renovering af trappe.

Få et uforpligtende tilbud

Hos PF Malerfirma lægger vi vægt på at udføre et godt stykke arbejde i høj kvalitet til en billig pris. Vi giver også gerne et godt tilbud på ​facaderenovering - uanset opgavens omfang. Vi er det professionelle valg, når det kommer til renovering og maling af facade.

Kontakt os i dag, hvis du vil høre mere om vores priser og vores services. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud til dig.​

Kontakt os

Indhent et uforpligtende tilbud på din næste maleropgave

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste maleprojekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til: pf@pfmalerfirma.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Vil du ringes op?

​Hvis du ønsker at tale med os om et samarbejde omkring et projekt, så lad os ringe til dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

PF Malerfirma ApS

CVR​: 41906405

Nørregårdsvej 164, 2610 Rødovre

Klik her for rutevejledning